Sommaren är här...eller??

Så va midsommar över.. Skönt fast ändå lite trist..Vad har man nu o se fram emot..hehe..
Jo min födelsedag såklart.. :D Ska ju fylla år innan sommaren är över..hehe
Midsommar flöt på lugnt o städat.. Hade lite vänner här hemma, riktigt trevligt faktiskt.. Trodde iofs inte att d skulle bli nå annat än trevligt heller.. Åt mat, chips, goooodis i stora lass o jordgubbar såklart.. Mätta blev vi o drack lite gjorde vi oxå..
J, H o E-M gick på cödden men jag o hjärtat hade inga pengar så vi höll oss hemma.. Lika bra d för d lär inte ha vart så kul..Bara en massa fylla o skit på midsommarafton.. Bättre att gå ut på midsommardagen isåfall.. Men vi gjorde inte d heller.. Va hos mamms o papps å åt mat..Sen hade vi med Herkules hem så vi gick en sväng på stgan, men d va inge större drag när vi va ute.. Blev väl på kvällen istället kan jag tro..

Idag är jag riktigt glad för hjärtat´s skull.. Det har ordnat upp sig kan man säga.. Glad för din skull sötnos.. :D
Visste det skulle lösa sig på nå sätt..

Ska snart gå o träna med.. Cykel 45 min.. Ska bli skönt o svettas lite.. Har inte gjort d på en vecka nu så d ska bli såååå gött..


Det har börjat fyllas på med sommargäster här i Strömstad med.. Inte fel, så nu kan man väl snart säga att sommaren är här.. Väntar bara på det fina vädret oxå.. Hoppas det bli en lugn o stillsam sommar.. Jag kan behöva det..
När jag blir vuxen så ska jag ha ett vanligt jobb där man har semester på sommaren.. Har ju inte varit ledig på sommaren sen jag började jobba -98.. D är ju ett tag sen..
Vill ju ha semester som vanliga människor.. :D
Ja jag får väl skaffa mig ett sånt jobb då.. hehe

Hoppas bara hjärtat kan få detta jobbet han sökt nu oxå.. Håller tummarna, hoppas bara det hjälper..

Nej nu ska Jensa göra nåt vettigt, inte vet jag vad d ska bli men nå hittar jag la på..

Over and out //  Jensa!!

Jensas krypin..

Amor Vincit Omnia, Es Nos Cedamus Amori - Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken!

RSS 2.0